14. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TÜ peab õigeks TAI ja tervishoiu kõrgkoolide liitmist ülikooliga

TÜ rektor Volli Kalm
Foto: ut.ee
Kui Eesti valitsus peab vajalikuks Tervise Arengu Instituut ja Eesti tervishoiu kõrgkoolid mõne ülikooliga liita, siis ainus sisuliselt põhjendatud võimalus on nad liita Tartu Ülikooliga, kinnitas TÜ rektor Volli Kalm.

„Eesti teadus-ja arendustegevuse ning innovatsiooni strateegia 2014–2020, elukestva õppe strateegia 2020 ning Eesti Teadus-ja Arendusnõukogu (TAN) 25. augusti 2015. a koosolekul heaks kiidetud raporti valguses planeeritud teadus-ja kõrgharidusasutuste võrgu korrastamisega seoses on päevakorral ka Tervise Arengu Instituudi (TAI) ja Eesti tervishoiu kõrgkoolide tuleviku määratlemine.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099