16. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Raul Mill lahkub ametist

E-Tervise sihtasutuse juhatuse liige Raul Mill
Foto: Veiko Tõkman
E-Tervise sihtasutuse nõukogu otsustas rahuldada sihtasutuse juhatuse liikme Raul Milli lahkumisavalduse alates 1. jaanuarist 2016. Nõukogu otsusega kuulutatakse välja avalik konkurss uue juhatuse liikme leidmiseks. Kuni uue juhataja määramiseni juhib sihtasutust ajutine kohusetäitja, kellega jätkatakse eile valitsuses heaks kiidetud e-tervise arendamist kokku lepitud viisil ja mahus.

E-tervise rakendumise puhul saab tulevikus parandada näiteks esmatasandi arstiabi kättesaadavust. E-tervis on vajalik nii nende patsientide puhul, kelle muresid saab lahendada kiiremini distantsilt kui ka nende jaoks, kes vajavad visiiti arstikabinetti. Vähenevad eelkõige need järjekorrad, mis on tekkinud infovahetuse barjääride tõttu. Euroopas on näiteid, kuidas e- lahendused aitavad mõne diagnoosi puhul suremust vähendada kuni 40% võrra.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099