22. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna lehes: tagasivaade aastale 2015

Tänasest paberlehest saab lugeda, mida räägivad oma tegemistest Meditsiiniuudiste lugejate hinnangul 2015. aasta suurimad meditsiini mõjutajad: traumakirurg Peep Talving, perearst Diana Ingerainen ja vähifondi „Kingitud elu“ juht Toivo Tänavsuu.

Lehest saab lugeda ka lõppeva aasta olulisemate sündmuste kronoloogiat ning tuletada meelde, kellest oli juttu Meditsiiniuudiste tänavustel persoonikülgedel. Selgub ka see, millised Meditsiiniuudiste paberlehe lood valiti aasta parimaiks... koos kolleeg Inna Krameriga kirjutavad ülekaalulistest lastest..

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099