22. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haiglate liit toetab kardiolooge stentide küsimuses

Haiglate liidu juhatuse esimehe Urmas Sule
Foto: Andres Haabu
Haiglate liit saatis haigekassale pöördumise, kus kutsus asutust südamearstidega koostöös üle vaatama praegu ilma kardioloogide osaluseta koostatud stentide klassifikatsioon ja ravimkaetud stentide rakendustingimused.

”Eesti Haiglate Liit peab ennekuulmatuks olukorda, kus ravikvaliteeti mõjutavaid ning eriarstlikku pädevust eeldavaid otsuseid koostavad ametnikud erialaekspertide nõu kuulamata, seisab liidu juhatuse esimehe Urmas Sule allkirjastatud pöördumises.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708