Autor: Triin Tabur • 27. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa pakub võimalust läbi rääkida

Haigekassa esindaja Katrin Romanenkov ütleb, et üldhaiglate juhtidele novembris saadetud kirja eesmärk oligi kutsuda neid läbirääkimistele.

Läbirääkimiste eesmärk on arutada eriarstiabi geograafilise kättesaadavuse põhimõtete rakendamist ja seda, kuidas kõige optimaalsemalt ning kvaliteetsemalt osutada maakonna elanikele neid eriarstiabi teenuseid, mille nõudlus konkreetses maakonnas jääb alla 0,5 arsti töökoormuse. “Soovime arutada üldhaiglatega nende võimekust teenuseid osutada, kaaluda, kas teenust oleks otstarbekam osutada koostöös piirkonna kõrgema etapi haiglaga (keskhaigla või piirkondlik haigla) maakonnas kohapeal või suunata teenuse osutamine üle kõrgema etapi haiglasse,” selgitab Romanenkov.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708