Kuula artiklit
5. veebruar 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sünnitusmajast tagasi saadetud lapseootel naine suri

Foto: Scanpix/Caro
Jaanuari lõpus toodi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse lapseootel naine, kes oli kiirabiautos kooma langenud, kelle süda saadi küll uuesti lööma, kuid operatsioonisaalis noor naine ja oodatud laps surid.

Terviseameti järelevalve valdkonna juht Mihhail Muzõtšin kinnitas Postimehele, et terviseamet alustab antud juhtumi asjus järelevalve menetlust.

Lehe andmeil oli tõenäoline surma põhjus põrnarebend.Lugu oli aga alguse saanud mitu tundi varem, kui 28. nädalat lapseootel naine kõhuvalga Lääne-Tallinna keskhaigla naistekliinikusse pöördus. Naine saadeti koju tagasi.Kuna valu ei kadunud ja naise seisund halvenes, kutsuti kiirabi ning naine jõudis Mustamäele haiglasse, kus teda ja last päästa ei õnnestunud.Lääne-Tallina keskhaigla kommunikatsioonispetsialisti Liisa Suba sõnul on terve haigla naistekliiniku pere juhtunust šokis. «Juhtum on väga keeruline.»Suba sõnul selguvad lahangu tulemused mitte varem kui kuu pärast. «Kindlasti analüüsime juhtunut sügavuti. Tunneme patsiendi perele ja lähedastele südamest kaasa,» vahendas Suba haigla kahetsust.

Sünnitusmajast tagasi saadetud lapseootel naine suri
Kuula artiklit

Sünnitusmajast tagasi saadetud lapseootel naine suri

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708