5 veebruar 2016 15:00

Sünnitusmajast tagasi saadetud lapseootel naine suri

Foto: Scanpix/Caro

Jaanuari lõpus toodi Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse lapseootel naine, kes oli kiirabiautos kooma langenud, kelle süda saadi küll uuesti lööma, kuid operatsioonisaalis noor naine ja oodatud laps surid.

Terviseameti järelevalve valdkonna juht Mihhail Muzõtšin kinnitas Postimehele, et terviseamet alustab antud juhtumi asjus järelevalve menetlust.

Lehe andmeil oli tõenäoline surma põhjus põrnarebend.Lugu oli aga alguse saanud mitu tundi varem, kui 28. nädalat lapseootel naine kõhuvalga Lääne-Tallinna keskhaigla naistekliinikusse pöördus. Naine saadeti koju tagasi.Kuna valu ei kadunud ja naise seisund halvenes, kutsuti kiirabi ning naine jõudis Mustamäele haiglasse, kus teda ja last päästa ei õnnestunud.Lääne-Tallina keskhaigla kommunikatsioonispetsialisti Liisa Suba sõnul on terve haigla naistekliiniku pere juhtunust šokis. «Juhtum on väga keeruline.»Suba sõnul selguvad lahangu tulemused mitte varem kui kuu pärast. «Kindlasti analüüsime juhtunut sügavuti. Tunneme patsiendi perele ja lähedastele südamest kaasa,» vahendas Suba haigla kahetsust.

Jaga lugu:
Seotud lood
MEDITSIINIUUDISTE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Meditsiiniuudised igal nädalal enda postkasti.

Meditsiiniuudised.ee toetajad:

Kadi Heinsalu
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Aet Trisberg
Aet TrisbergAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0455
Violetta Riidas
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret Trull
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Karin Tamm
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja Kõrv
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708