10. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigikogu liikmed pärivad Ossinovskilt aru haigekassa miinuse kohta

Haigekassa peamaja Tallinnas Lembitu t.
Foto: Andras Kralla
Käesoleva aasta eelarve järgi lõpetab Eesti Haigekassa üheksa miljoni suuruse puudujäägiga. Sel nädalal saatis seitse riigikogu liiget terviseminister Jevgeni Ossinovskile päringu, kus soovivad teada, kuidas tekkinud miinusega toime on plaanis tulla.

Pöördumises tuuakse välja, et Eesti Haigekassa juhatuse esimees Tanel Ross on öelnud, et baasstsenaarium on endiselt selline, et Eesti Haigekassa struktuurne puudujääk võib tulevikus veelgi suureneda. Reservid, millega miinust on seni tasandatud, hakkavad tasapisi otsa saama.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708