Autor: Violetta Riidas • 17. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Helsingi ümbruses möllab viimaste aastate üks hullemaid gripipuhanguid

Foto: Meeli Küttim
Grippi sureb igal aastal nii vanemaid inimesi kui ka kroonilisi haigeid. Praegu laastamistööd tegev gripp on aga maha murdnud ka tööealisi ja põhimõtteliselt terveid inimesi. Selle aasta gripihooaeg on alanud tavalisest varem ja jõulisemalt ning praegu on käes kõrghooaeg, kirjutas yle.fi.

„Enamasti kestab gripihooaeg 6-8 nädalat, mis on praegu just poole peal,“ ütles HUSi nakkushaiguste kliiniku peaarst Asko Järvinen. Sel aastal on diagnoositud juhtudest olnud valdav seagripp ehk H1N1 viirus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708