Autor: Kadi Heinsalu • 8. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vääruskumusi gripi kohta Soome meedikutelt

Foto: ÄP: Julia-Maria Linna
Infektsionistid üle Soome on kokku pannud ülevaate väärarusaamadest gripi kohta, kirjutab Soome arstide leht Mediuutiset. Need on üsna sarnased ka Eesti levivate arvamustega.

Soomes on tänavu rekordarv meedikuid end gripi vastu vaktsineerinud, kuid sellegipoolest levib nende seas palju müüte, mis kattuvad paljuski Eestis levivate arusaamadega. Mõni neist on üsnagi üllatav, arvestades, et müüdid on kogutud just tervishoiutöötajate endi seast.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708