Autor: Mirjam Esperk • 29. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti tervisetehnoloogia ettevõtetele avanevad USA ja Lõuna-Korea turud

projekti CH Health Access eestvedaja Külle Tärnov
SA Tallinna Teaduspark Tehnopol alustas Central Baltic Interreg programmi abil tervisetehnoloogia ettevõtluse edendamise projektiga CH Health Access. Projekti abil viiakse Eesti, Soome, Rootsi ja Läti tervistehnoloogia, sh e-tervise, meditsiinitehnoloogia ja biotehnoloogia, ettevõtted uutele kaugetele turgudele. Esimesteks sihtturgudeks on USA ja Lõuna-Korea.

„Alustame tervisetehnoloogia ettevõtetele USA ja Lõuna-Korea turgude tutvustamisega, kuhu ootame ka Eesti ettevõtteid. USA programmi valitakse neljast partnerriigist kokku 22 tervise valdkonna ettevõtet, sh kuus ettevõtet Eestist. Lõuna-Korea programmi valitakse kokku 17 tervisetehnoloogia ettevõtet sh neli ettevõtet Eestist“ kommenteeris projekti CH Health Access eestvedaja ja Tallinna Teaduspargi Tehnopol tervisetehnoloogia valdkonna juht Külle Tärnov. Programmi ja avanevaid turge tutvustav seminar toimub 23. märtsil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708