31. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fookuses on erakorralist arstiabi puudutavad teemad

Foto: Raul Mee
Reedel, 1. aprillil algusega 10.00 toimub Radisson Blu Hotel Olümpia konverentsikeskuses juubelihõnguline, arvult juba kümnes erakorralise meditsiini kevadkonverents. Seekord on fookuses olulised erakorralist meditsiini puudutavad teemad - mürgistuste ravi, seksuaalvägivallaohvrite abistamine, pagulaste probleemid ning kõrgema etapi haiglate võimekus kriitiliste traumadega haigete ravis.

Erakorralise meditsiini kevadkonverentsi ühe eestvedaja, Põhja-Eesti Regionaalhaigla (PERH) erakorralise meditsiini osakonna juhataja dr Kristiina Põllu sõnul on huvi erakorralise meditsiini konverentside vastu igal aastal järjest kasvanud. „Kahjuks seekord kõik soovijad konverentsile ei pääsenudki kohtade puuduse tõttu,“ nentis dr Põld.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708