5. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kümme aastat eriõdede koolitust

Foto: Tartu Tervishoiu Kõrgkooli tudengid
Juba kümme aastat on Eestis koolitatud õde-spetsialiste. 6. aprillil toimub Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis konverents, kus räägitakse, kuidas on eriõed rakendust leidnud, arutlusele tulevad eriõe õppe arendamise vajadused ja võimalused.

Eriõeks õppima saavad tulla vaid õdede põhiõppe läbinud töökogemusega õed. Õppekava eesmärgiks on arendada õe põhiõppe läbinuil kriitilist analüüsivõimet, iseseisvat otsustus- ja tegutsemisvalmidust töötamaks eriõena tervishoiusüsteemi erinevatel tasanditel. Eestis on õdedel võimalik spetsialiseeruda neljal erialal: kliiniline õendus, intensiivõendus, vaimse tervise õendus ja terviseõendus. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708