Autor: Meditsiiniuudised • 16. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kannus: Minu viimane kirjutis tervishoiusüsteemi praktika korraldamisest

Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus
Foto: PM/SCANPIX BALTICS /Scanpix
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus kirjutab oma viimase kirjutise tervishoiusüsteemi praktika korraldamisest.

Praktikantideta pole töötajaid, töötajateta pole praktikante võimalik praktikale saata. Praktikata pole võimalik kõrgkooli lõpetada ehk diplomit saada ja tööturule suunduda. Põhjamaades on puudu 20 000 tervishoiutöötajat. Elanikkond vananeb, spetsialistide vajadus tervishoiu valdkonnas ning vastutus muudkui suurenevad. Vastutus suureneb seega ka nii õppimises kui ka õpetamises. Lihtne ja selge, kuid ometi nii suletud ring. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099