Kuula artiklit
12. aprill 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Oxycontin ja MXL 30 mg tarneraskus

Foto: Internet
Ravimiamet teatas ravimite Oxycontin ja MXL 30 mg tarneraskustest.

Müügiloa hoidja Mundipharma Ges.m.b.H. teatas ravimite Oxycontin 10 mg, 40 mg ja 80 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate tablettide (toimeaine oksükodoon) tarneraskustest, mis kestavad eeldatavasti aprilli lõpuni, teavitas ravimiamet.Apteekides on saadaval samas ravimvormis ning sama tugevusega Dolocodon 20 mg ja 40 mg prolongeeritud tabletid, Dolocodoni 20 mg prolongeeritud tablette võib poolitada.

Müügiloa hoidja Mundipharma Ges.m.b.H. teatas ravimi MXL 30 mg toimeainet prolongeeritult vabastavate kõvakapslite (toimeaine morfiin) tarneraskustest, mis kestab eeldatavasti aprilli lõpuni. Apteekides on jätkuvalt saadaval MXL 120 mg toimeainet prolongeeritult vabastavad kõvakapslid.

Ravimite Oxycontin ja MXL 30 mg tarneraskus
Kuula artiklit

Ravimite Oxycontin ja MXL 30 mg tarneraskus

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708