21. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus

Autor: Internet

Ravimiamet teatas ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskustest.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Aspirin-C 400 mg/240 mg kihisevate tablettide (toimeained atsetüülsalitsüülhape ja askorbiinhape) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni alguseni. Apteekides on hetkel see ravim veel saadaval, samuti on müügil teised atsetüülsalitsüülhapet ja askorbiinhapet sisaldavad ravimid.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Afrin Menthol 0,5 mg/ml ninasprei (toimeaine oksümetasoliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni keskpaigani. Apteekides on saadaval sama tootja Afrin 0,5 mg/ml ninasprei ja Afrin Chamomile 0,5 mg/ml ninasprei.

Müügiloa hoidja Merck Sharp & Dohme B.V. teatas ravimi Nasonex 50 µg/ml ninasprei (toimeaine mometasoon) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Apteekides on praegu see ravim saadaval, samuti on müügil mometasooni sisaldavad ninaspreid Nasometin ja Breso.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Hanna SultsMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 385
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708