Kuula artiklit
21. aprill 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus

Foto: Internet
Ravimiamet teatas ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskustest.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Aspirin-C 400 mg/240 mg kihisevate tablettide (toimeained atsetüülsalitsüülhape ja askorbiinhape) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni alguseni. Apteekides on hetkel see ravim veel saadaval, samuti on müügil teised atsetüülsalitsüülhapet ja askorbiinhapet sisaldavad ravimid.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Afrin Menthol 0,5 mg/ml ninasprei (toimeaine oksümetasoliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni keskpaigani. Apteekides on saadaval sama tootja Afrin 0,5 mg/ml ninasprei ja Afrin Chamomile 0,5 mg/ml ninasprei.

Müügiloa hoidja Merck Sharp & Dohme B.V. teatas ravimi Nasonex 50 µg/ml ninasprei (toimeaine mometasoon) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Apteekides on praegu see ravim saadaval, samuti on müügil mometasooni sisaldavad ninaspreid Nasometin ja Breso.

Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus
Kuula artiklit

Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708