21. aprill 2016

Ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskus

Autor: Internet

Ravimiamet teatas ravimite Aspirin-C, Afrin Menthol ja Nasonex tarneraskustest.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Aspirin-C 400 mg/240 mg kihisevate tablettide (toimeained atsetüülsalitsüülhape ja askorbiinhape) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni alguseni. Apteekides on hetkel see ravim veel saadaval, samuti on müügil teised atsetüülsalitsüülhapet ja askorbiinhapet sisaldavad ravimid.

Müügiloa hoidja UAB Bayer teatas ravimi Afrin Menthol 0,5 mg/ml ninasprei (toimeaine oksümetasoliin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti juuni keskpaigani. Apteekides on saadaval sama tootja Afrin 0,5 mg/ml ninasprei ja Afrin Chamomile 0,5 mg/ml ninasprei.

Müügiloa hoidja Merck Sharp & Dohme B.V. teatas ravimi Nasonex 50 µg/ml ninasprei (toimeaine mometasoon) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Apteekides on praegu see ravim saadaval, samuti on müügil mometasooni sisaldavad ninaspreid Nasometin ja Breso.

Jaga lugu
Mu.ee toetajad:
Kadi HeinsaluPeatoimetajaTel: 667 0451
Violetta RiidasToimetajaTel: 667 0454
Siret TrullAjakirjanik-toimetajaTel: 667 0446
Triin Tabur Meditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 455
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708