Kuula artiklit
21. aprill 2016
Kuula artiklit
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskus

Zinacef.
Foto: Internet
Ravimiamet annab teada ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskustest.

Müügiloa hoidja GlaxoSmithKline Export Ltd teatas ravimi Zantac 25 mg/ml süstelahus/infusioonilahuse kontsentraadi (toimeaine ranitidiin) tarneraskusest, mis kestab eeldatavasti mai lõpuni. Hetkel on mõningane varu ravimit veel hulgimüügitasandil olemas, samuti on saadaval samas kontsentratsioonis sama toimeainet sisaldav Arnetin 25 mg/ml süste- või infusioonilahus.

Müügiloa hoidja Glaxo Group Limited teatas ravimi Zinacef 750 mg süste- või infusioonilahuse pulbri (toimeaine tsefuroksiim) tarneraskusest, mille eeldatav kestus pole teada. Hulgimüügis on väike varu ravimit veel olemas. Samas ravimvormis ning sama toimeaine sisaldusega on saadaval Cefuroxime MIP 750 mg süstelahuse pulber ning Axetine 750 mg süstelahuse pulber.

 

Ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskus
Kuula artiklit

Ravimite Zantac ja Zinacef tarneraskus

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708