4. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Haigekassa juhatuse lisatasud vähenesid aastaga poole võrra

Haigekassa juhatuse liige Mari Mathiesen.
Foto: ÄP/Meeli Küttim
Haigekassa juhatuse esimehe ja juhatuse liikmete põhipalk 2015. aastal tunamullusega võrreldes ei muutunud, küll aga vähenesid aastaga lisatasud ja hüvitised poole võrra.

Haigekassa juhatuse liikmete ametitasud ja tulemustasud olid 2015. aastal järgmised: juhatuse esimehe Tanel Rossi ametitasu oli 4000 eurot kuus, juhatuse liikme Mari Mathieseni ametitasu 3600 eurot kuus ja juhatuse liikme Kuldar Kuremaa ametitasu 3600 eurot kuus.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708