4. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Voodikohtade vajadus Tallinna Haiglas on 1311

Foto on illustratiivne.
Foto: Raul Mee
Eelmisel reedel, 29. aprillil toimus taas Tallinna Haigla töörühma koosolek. Tallinna abilinnapea ja Tallinna Haigla projekti töörühma juht Merike Martinson ütles, et sel korral esitati haigla visioon, mis on ka sisuliselt määratlemise perioodi lõpp.

Martinsoni sõnul on visiooni koostamisel on arvestatud rahvastiku prognoosi ja vanuselise struktuuri muutusi, ITK ja LTKH teeninduspiirkondi ja turuosa, on arvestatud erialaspetsialistide hinnanguid ja tuleviku prognoose ravimahtude osas, haigekassa prognoose ja siis ka riiklike erialaseltside arengukavasid.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708