Autor: Violetta Riidas • 12. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Le Vallikivi lahkus Medicumist

Perearstide seltsi juhatuse liige Le Vallikivi.
Foto: Scanpix/PM
Alates 1. märtsist ei tööta perearst Le Vallikivi enam Medicumis vaid Mustamäel asuvas Jürgensoni Perearstikeskuses.

Vallikivi ütleb, et ta töötab tõepoolest nüüd Jürgenson Perearstikeskuses ja jätkab ka Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liikmena ning Tallinna Perearstide Seltsi juhina, samuti esindab ta koos dr Martinsoniga eesti perearste Euroopa esmatasandi kvaliteediorganisatsioonis EQuiP ja Euroopa esmatasandi foorumis (EFPC).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708