Autor: Violetta Riidas • 17. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ossinovski: tervishoiutöötajate palgad tõusevad, aga haigekassa eelarve on miinuses

Foto: Raul Mee
Tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski vastas eile riigikogu liikmete 4. aprillil esitatud arupärimisele tervishoiutöötajate kollektiivlepingu kohta ja tõi välja, et arstide palgad on viimasel ajal tõusnud, kuid haigekassa vaevleb rahanappuse käes.

Arupärijad olid riigikogu liikmed Viktor Vassiljevi, Märt Sultsi, Marika Tuus-Lauli, Dmitri Dmitrijevi, Mailis Repsi, Anneli Oti, Jaanus Karilaidi, Erki Savisaare, Martin Repinski, Olga Ivanova, Tarmo Tamme, Enn Eesmaa, Andrei Novikovi, Oudekki Loone, Valeri Korbi, Mihhail Stalnuhhini, Kersti Sarapuu, Heimar Lengi, Kadri Simsoni, Peeter Ernitsa, Mihhail Korbi ja Siret Kotka, vahendas Postimees Tervis riigikogu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708