Autor: Mirjam Esperk • 24. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kolmapäeval selgub kliinikumi preemia laureaat

2015. aasta kliinikumi preemia laureaat Peeter Mardna.
Preemia annab Dorpati konverentsikeskuses toimuval kevadkonverentsil üle kliinikumi juhatuse esimees Urmas Siigur.

Preemiat antakse tänavu välja juba seitsmeteistkümnendat korda. Sellega tunnustatakse teenekaid eesti arste, kes on oma silmapaistva tegevusega andnud olulise panuse Eesti tervishoiu ja ühiskonnaelu arengusse ning on kaasa aidanud eesti tervishoiu maine tõstmisele üldsuse silmis ning eesti inimese tervise parandamisele. sõnul esitasid kümme erinevat asutust või ühingut kokku kuus ettepanekut - mõned asutused ja ühingud esitasid avalduse ühiselt. Erinevaid kandidaate kliinikumi preemiale oli sel aastal neli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708