25. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Õdede liit kinnitas uue juhatuse

Õdede liidu juhatuse liige ja koduõdede seltsingu juht Linda Jürisson.
Foto: Eesti Õdede Liit
Eilsel Eesti Õdede Liidu volikogul valiti juhatuse uueks liikmeks koduõdede seltsingu juht Linda Jürisson. Tervishoiutöötajate kollektiivlepingu läbirääkimiste delegatsiooni lisandus aga õdede liidu Viljandi piirkonna juht Ilme Tropp.

„Koduõendusabi tähistab sel nädalal 15 tegutsemisaastat Eestis. See on olnud üks esimesi iseseisvaid õendusabiteenuseid Eestis ning kogu selle aja oleme tundnud õdede liidu ja Eesti õeskonna tugevat toetust. Juhatuse liikme kohale asudes tunnen vastutust õenduse arendamise ja iseseisvate õendusabi teenuste laiendamise ees ning loodan oma seniste teadmiste ja kogemustega õdede liidu arengule ja heale käekäigule kaasa aidata," ütles õdede liidu juhatuse liikmeks valitud koduõdede seltsingu juht Linda Jürisson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708