27. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jardiance®-i hakatakse uurima kroonilise südamepuudulikkusega inimeste ravis

Foto: Andras Kralla/ÄP
Maailmas on ligikaudu 26 miljonit kroonilise südamepuudulikkusega inimest, neist USAs 5,7 miljonit. Need uued uuringud toetuvad murrangulise uuringu EMPA-REG OUTCOME® tulemustele.

Ingelheim, Saksamaa, ja Indianapolis, USA, 19. aprill 2016 – Boehringer Ingelheim ja Eli Lilly and Company (NYSE:LLY) teatasid täna plaanist korraldada kaks tulemusuuringut, et selgitada diabeediravimi Jardiance®-i (empagliflosiin) toimet kroonilise südamepuudulikkusega inimeste ravis. Uuringud algavad järgmise 12 kuu jooksul ja neisse kaasatakse kroonilise südamepuudulikkusega inimesi: nii neid, kellel on 2. tüüpi diabeet (T2D), kui ka neid, kellel seda ei ole.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708