30. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Põlluveer: patsientide esindaja kahepalgelisus

Foto: Internet
Ida-Tallinna keskhaigla erakorralise meditsiini osakonna juhataja Märt Põlluveer kirjutab Postimehes, et Eestis patsientide õiguste eest seisva ühingu juht ei mõista Eesti meditsiinisüsteemi tõelisi probleeme.

SMSiga saan loosoovitusi väga harva. Juba töömõtteis unustasin selle hommikul sootuks. Kummatigi tuli mul lõunalauas vastu võtta veel kord «Kas sa seda oled lugenud» tüüpi annotatsioon. Eurostati uudiskirja oli kommenteerida võtnud patsientide esindusühing, tehes seda tavapärasel meedikuid ründaval moel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708