6. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hulgimüüjad küsivad lisaõigust

Eesti Ravimihulgimüüjate Liidu tegevjuht Teet Torgo.
Foto: Raul Mee
Eesti Ravimihulgimüüjate Liidu juht Teet Torgo tegi sotsiaalministeeriumile ettepaneku anda ravimi hulgimüüjatele õigus taotleda ravimite väljaarvamist ravimite loetelust.

Võttes arvesse viimasel ajal hoogustunud diskussioone patsiendile ravimite kättesaadavuse tagamise parendamisel ning ravimi tarneaukude probleemi leevendamise vajadust, teeb ravimihulgimüüjate liit ettepaneku sotsiaalministri 8.12.2004 eelnõu täiendamiseks, et tõhusamalt tagada patsiendi õigus talle vajaliku ravimi kättesaamisel.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708