Ravikvaliteedi indikaatorite nõukoda kinnitas kirurgia indikaatorid

Kirurg.
Kirurg.

Eesti Haigekassa ja Tartu Ülikooli arstiteaduskonna koostööleppe alusel moodustatud ravikvaliteedi indikaatorite nõukoda kinnitas Eesti Kirurgide Assotsiatsioon poolt välja töötatud seitse kirurgia indikaatorit.

Erialaseltside poolt on varasemalt juba välja töötatud ja ravikvaliteedi nõukoja poolt heakskiidetuna kinnitatud ravikvaliteedi indikaatorid intensiivravis, sünnitusabis ning onkoloogias kolorektaalvähi ning rinnavähi paikmetele.

Kõikide indikaatorite kirjeldused on leitavad siin.

Välja töötatud ravikvaliteedi indikaatoreid on plaanis rakendada üleriigiliselt lähitulevikus. Selle aasta II poolaastal jätkab haigekassa koostöös raviasutustega andmeallikate kaardistamist, IT-arendusvajaduse arutelusid ning ettepanekute väljatöötamist andmeedastuse korralduseks.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.