Anneli Kannus saadab teele oma viimase lennu

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus.
Tartu Tervishoiu Kõrgkooli rektor Anneli Kannus.

Täna, 22. juunil toimub Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis suvine lõpuaktus, kus kõrgkool saadab teele 150 tulevast tervishoiutöötajat.

Lõpuaktusest saab rektorina viimast korda osa ka Anneli Kannus, kelle ametiaeg lõpeb koos uue kuu saabumisega.

Aktusel saavad lõpudiplomi bioanalüütiku, radioloogiatehniku, füsioterapeudi,  õe, eriõe, tervisekaitse spetsialisti ja ämmaemanda õppekava rakenduskõrghariduse tasemel lõpetajad.  Samuti lõpetavade kõrgkooli hooldustöötaja, lapsehoidja ja erakorralise meditsiini tehniku õppekava kutseõppurid.

Tänane lõpuaktus on 16 aastat kõrgkooli juhtinud Anneli Kannuse jaoks viimane, mil ta saab lõpetajatele pidada lõpukõne, sest 1. juulil asub ametikohale Tartu Tervishoiu Kõrgkooli uus rektor Ulla Preeden.

„16 aasta jooksul olen andnud kätte lõpudiplomeid 4141 lõpetajale ning loonud kõrgkooli, mille eesmärkides on oluline Eesti inimeste tervis,“ nentis Kannus. „Nii enda, kõrgkooli kui ka riigi  unistused on olulised ? tänasel aktusel saavad mitte ainult lõpetajad, vaid kõik  osapooled unistuste elluviimiseks tuult tiibadesse.“

Kuna kõrgkool tähistab 2016. aastal 205. aastapäeva, anti eelmisel aktusel lubadus teha aasta jooksul 205 heategu. Täna, vähem kui pool aastat pärast lubaduse andmist, on täide viidud 115 head tegu. Seega on täidetud rohkem kui pool seatud eesmärgist. Näiteks korraldati tasuta terviseteadlikkust edendavaid koolitusi ning õpetati erinevates lasteaedades ja koolides esmaabi, käte- ja hambapesu.

Järjekordne heategu leiab aset ka lõpuaktusel, sest tööpuuduses tervishoiusüsteem saab juurde 150 spetsialisti.

Tartu Tervishoiu Kõrgkooli lõpuaktus toimub 22. juunil kell 12 kõrgkooli õppehoones (Nooruse 5). Aktust on võimalik jälgida ka veebi vahendusel.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.