30. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kunstnik Jaak Visnap tänas haiglat kolme litograafiaga

Maarit Murka "Positsioon", Külliki Järvila "Kaitseingel" ja Jaak Visnap "Vaatlejad".
Foto: ITK
Litograafiakunstnik Jaak Visnap andis koostöös Tallinn Art Space’iga Ida-Tallinna Keskhaigla (ITK) erakorralise meditsiini osakonnale üle kolm litograafiat, millega kunstnik soovib tänada haigla töötajaid, kes tema käevigastust ravisid.

„Nagu kunstnik, on ka arst käsitööline,“ ütles Visnap ning tänas kõiki ITK töötajaid, kes tema tervenemisele kaasa aitasid. „Tänu teie tööle saan mina enda oma edasi teha.“

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708