6. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme saab Hiiu terviselinnaku

Hiiu terviselinnak
Foto: Infortar
Eesti üks suuremaid investeerimisettevõtteid AS Infortar avas 4. juulil Nõmme Põllu tänavale kavandatava Hiiu terviselinnaku esimese osa, Kivimäe perearstikeskuse, sügisest alustab teisel korrusel tegevust hambaravikliinik.

Avatavas Kivimäe perearstikeskuses alustavad Nõmme piirkonna patsientide teenindamist dr Lembi Põlder, dr Karmen Joller ja kolm õendustöötajat. Hetkel kuulub teenindavate patsientide nimistusse 3600 patsienti ning Karmen Jolleri nimistus on ruumi veel ca poolesajale patsiendile.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708