11. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eksperdid ühendametis kasutegureid ei näe

Sotsiaalministeeriumi peamaja Tallinnas.
Foto: Arne Kailas, Sotsiaalministeerium
Ametnike tellitud ekspertiis leidis, et eri tervishoiuametite liitmisest ei tekiks valdkonnas oodatud kasu, ei sisuliselt ega ka rahaliselt. Teatavasti oli sotsiaalministeeriumil plaan liita terviseamet, ravimiamet ja Tervise Arengu Instituut, mis nende asutuste juhtides protesti tekitas.

Maikuus ilmunud raportis nendivad eksperdid, et kokkuvõttes on vähetõenäoline saavutada märkimisväärset ressursisäästu tervisevaldkonna rakendusasutuste struktuursete ümberkorraldamistega. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708