5. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõrgetasemeline Austraalia töörühm korraldab Regionaalhaiglas koolituse

Foto: Foto: Põhja-Eesti Regionaalhaigla
26.-30. septembrini toimub Regionaalhaiglas anestesioloogiakliiniku juhi doktor Valdo Toome eestvedamisel Austraalia Critical Care Research töörühma (CCRG) meeskondlik koolitus "Trahheostomeeritud patsiendi multidistsiplinaarne käsitlus".

Koolitajateks on maailmas tunnustatud juhtivad spetsialistid Austraaliast prof. John Fraser, Anna-Liisa Sutt, Melannie Edwards ja Oystein Tronstad. Koolitus põhineb trahheostomeeritud patsiendi tervikliku käsitluse innovatiivsetele uuringutulemustele, annab süsteemseid teoreetilisi teadmisi ning praktilisi oskusi arstidele, õdedele, füsioterapeutidele ja logopeedidele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708