Autor: Violetta Riidas • 28. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peedu: Koefitsiendid tuleb meeskonnaga läbi arutada

Foto: ERR
Meditsiiniuudised küsis PERHi juhiks valitud Agris Peedult, kuidas ta kavatseb haiglas madalama koefitsiendi saanud ületööd piirata ja mis on ehitustegevuse juures prioriteedid.

Agris Peedu: "Esmalt märgin, et olen praegu ikka veel rahandusministeeriumi asekantsler ning praeguse kokkuleppe kohaselt saab minust PERHi juht 1. novembrist. Sellest ajast alates annaksin heal meelel ka täpsemaid intervjuusid. Praegu on väga selge oht, et rääkides näiteks haigekassa rahastusest, võidakse minu seisukohti omistada rahandusministeeriumile. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708