Kes on PERHi uus juht Agris Peedu?

PERHI uus juht Agris Peedu
PERHI uus juht Agris Peedu

Eile valis regionaalhaigla nõukogu üksmeelselt uueks haiga juhiks 35aastase juristiharidusega Agris Peedu, kes haigla tööga oli kursis endise nõukogu liikmena,

Rahandusministeeriumis halduspoliitika asekantslerina töötav Peedu oli PERHi nõukogus alates aastast 2012. Sellel suvel vabastati ta oma kohusest ja asendas teda nõukogus teine rahandusministeeriumi asekantsler. Eelmisel aastal, pärast osa eelmise juhatuse liikmed kohtu alla viinud tehinguid, liitus Agris Peedu ka Tallinna Sadama nõukoguga. 

Oma õpinguid Tartu Ülikoolis alustas Viljandis keskkooli lõpetanud Peedu filosoogiateaduskonnas filosoofia erialal aastal 2000, kuid vahetas eriala aasta pärast õigusteaduse vastu. Pärast magistriõpet on ta astunud 2009. aastal Tartu Ülikooli õigusteaduskonna doktorantuuri, kuid eluloo järgi on see veel pooleli. Magistritöö teema puudutas hasartmänguõigust.

 Rahandusministeeriumi asekantsleriks sai ta 2012, enne seda oli ta riigihangete ja riigiabi osakonna juhataja paar aastat. Varem on ta töötanud ka mõnda aega maksu- ja tolliameti peajuristina ja kaitsepolitseis nooremassistendina.

Agris Peedu on ka Äripäeva arvamusartiklite autor. Võõras pole talle sport, nii võib tema pilte leida septembrikuu Tartu Rattamaratoni protokollilehelt.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.