Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 30. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bioanalüütikute õpe tuuakse ka Tallinna

Laboris.
Foto: Scanpix/Caro
Teisipäeval, 4. oktoobril, sõlmitakse koostööleping millega tuuakse bioanalüütikute õpe ka Tallinnasse.

Tartu Tervishoiu Kõrgkool on seni ainus koht Eestis, mis pakub bioanalüütikute erialast haridust. Kuna aga Tallinnas asub mitu Eesti kontekstis suurt ja olulist haiglat (Ida-Tallinna Keskhaigla, Põhja-Eesti Regionaalhaigla, Lääne-Tallinna Keskhaigla, Tallinna Lastehaigla) ning haiglate diagnostika töös on väga olulisel kohal just bioanalüütikud, on vajalik ja oluline pakkuda bioanalüütikutele erialast kõrgharidust ka Tallinnas. 

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708