Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 6. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aug: haigekassas on esindamata kolmas osapool

Arstide liidu president Lembi Aug.
Foto: ÄP/Erik Prozes
Haigekassa nõukogu on senisel kujul liigselt politiseeritud, leiab arstide liidu juht Lembi Aug.

Meditsiiniuudiste küsimusele, kas haigekassa senine nõukogu on kokku pandud õigetel alustel, vastas arstide liidu juht Lembi Aug, et tema meelest mitte. Ta ütles, et haigekassa nõukogu (15 liiget) on liigselt politiseeritud: kaks ministrit, kaks riigikogu liiget, üks sotsiaalministeeriumi ametnik valitsuse ettepanekul.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708