Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 14. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ravimiamet: jäänud on tõesti üks gripivaktsiini pakkuja

Ravimiameti ravimiohutusosakonna juhataja Ott Laius.
Foto: Andras Kralla
Ravimiameti pingutus, et selleks gripihooajaks oleks piisavalt vaktsiini, on keeruline, kuna kolmest vaktsiinitootjast varustab tänavu Eestit vaid üks.

Seoses eelmisel hooajal tekkinud tarneraskusega oleme sellel sügisel pidevalt gripivaktsiini tootjatega (kolm tootjat) suhelnud ning otsinud lahendusi, et Eestisse jõuaks vaktsiini piisavas koguses, ütles ravimiameti ravimiohutuse osakonna juhataja Ott Laius.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708