Georg Männikust sai PERHi nõukogu esimees

Tervishoiuekspert Georg Männik.
Tervishoiuekspert Georg Männik.

2. novembril kogunenud Regionaalhaigla nõukogu valis uueks nõukogu esimeheks Georg Männiku ja otsustas uue juhatuse esimehe Agris Peedu ettepanekul muuta juhatuse liikmete vastutusvaldkondi.

Senine nõukogu esimees Marika Priske jätkab esialgu nõukogu liikmena.

Tulenevalt uuest vastutusvaldkondade jaotusest kutsus nõukogu tagasi juhatuse liikme Sven Kruubi. Nõukogu nimetas juhatuse esimehe ettepanekul uueks juhatuse liikmeks Katrin Rasmanni. Katrin Rasmann töötab praegu riigikassa juhina. Varem on ta olnud äriühingute Stora Enso, If Eesti Kindlustus kui ka Reval Hotelligrupi juhatuse liige ja finantsjuht. Katrin Rasmann asub Regionaalhaigla juhatuse liikmena tööle käesoleval kuul.

Regionaalhaigla juhatus jätkab kolmeliikmelisena: Agris Peedu, Andrus Remmelgas ja Katrin Rasmann. Juhatuse liikmete vastutusvaldkonnad muutuvad, sealhulgas hakkab juhatuse esimees ise vastutama taristu valdkonna eest ning vastne juhatuse liige Katrin Rasmann finantsjuhtimise ja IT eest. Vastutusvaldkondade jaotumine muutunud juhatuses täpsustatakse uuel nädalal.

„Suur aitäh Sven Kruubile tema panuse eest Regionaalhaigla arengusse,“ ütles Peedu. „Kui olin Regionaalhaigla nõukogu liige, siis pälvis Sveni Kruubi tegevus aastate jooksul nõukogu liikmetelt tunnustust.“

„Regionaalhaigla nõukogu tänab Sven Kruupi väärtusliku ja pikaajalise panuse eest,“ ütles nõukogu senine esimees Marika Priske. 15 aasta jooksul juhatuse liikmena on Kruup juhtinud nii haigla kavandamist kui ka põhjalikku uuendamist. Kruubi juhtimisel on Regionaalhaigla välja arendanud kõrgtehnoloogilise meditsiinilinnaku Mustamäel, loonud oma suurköögi, kaasaegse logistikakeskuse ning pannud ühtse meeskonnana tööle meditsiinitehnikateenistuse, majandusteenistuse, toitlustusteenistuse ja turvateenistuse.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.