Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 22. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna lehes: Perearstide dividendide TOP 2015

Head lugemist!
Foto: Meeli Küttim
Avaldame perearstide dividendide TOPi 2015. aasta andmete põhjal. Enne kui jõuda Eesti arstideni, tuleb tõdeda, et Eesti maksusüsteem meelitab mujalt pärit perearste siin oma tulusid deklareerima. Esikoht läks teist aastat Rootsi.

Mulluse dividendide TOPi Iraagi päritolu võitja, kes samuti töötas Rootsis, on küll pildilt kadunud, aga asemele on tulnud järgmine Rootsis tegutsev arst, kes on Islandi päritolu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708