Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 25. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vähiravifondil said rahad otsa

Fondi asutaja Toivo Tänavsuu "Meditsiin 2015" konverentsil.
Foto: Raul Mee/ÄP
Vähiravifond "Kingitud elu" panustas viimase kahe kuu jooksul vähihaigete ravile ligi 130 000 eurot, kuid nüüd on rahad otsas. Samas on ukse taga veel kolm taotlust.

"Oleme viimase kahe kuu jooksul pannud ravide alla väga suure summa - ligi 130 000 eurot," sõnas vähiravifondi juht Toivo Tänavsuu. Kokku on sel aastal vähiravifond panustanud inimeste ravidesse üle 700 000 euro, mis Tänavsuu sõnul ületab mäekõrguselt eelmise aasta numbrit."Me näeme, et annetusedki on kasvanud, kuid vajadus veel kiiremini," kommenteeris Tänavsuu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708