Autorid: Meditsiiniuudised , Meditsiiniuudised, mu.ee • 12. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alamaa-Aas: ravimihinna kujundavad maaletoojad

Eesti Proviisorite Koja juhatuse liige Karin Alamaa-Aas
Foto: Raul Mee/ÄP
Omandipiirang ei mõjuta ravimite hindu, sest meil on seadusega kehtestatud juurdehindluse piirmäärad, nii apteegis kui ka hulgimüügis, leidis Eesti Proviisorite Koja juhatuse liige Karin Alamaa-Aas.

"Samuti ei saa siin rääkida mingisugusest mastaabiefektist, mis justkui hinnad all hoiab. See on puhas demagoogia. Kahtlen väga sügavalt, kas tänases ravimite hinna kujunemises on ühelgi jaeapteeke omaval hulgimüüjal mingisugust rolli, kuna vaevalt, et keegi hulgimüüjatest müüb allpool lubatud juurdehindluste määrasid," selgitas Alama-Aas.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708