Autor: Triin Tabur • 5. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Martinson: Tallinna haiglatel seisab ees keeruline ülesanne

Tallinna kolme haigla nõukogu liige Merike Martinson.
Foto: Villu Kraan/ÄP
Tallinna abilinnapea ja linna kolme haigla nõukogu liige Merike Martinson ütles Tallinna tervishoiu alanud aasta plaane kommenteerides, et 2017 põhimärksõnaks võib pidada tervishoiu alarahastamist.

Mureks on abilinna peal sõnul uus hinnakiri ja käesolevad läbirääkimised raviteenuste lepingumahtude osas haigekassaga. "Loodan, et uus valitsus leiab tervishoiule lisaressursse alarahastuse leevendamiseks," jätkas ta. "Tallinna haiglatel seisab ees keeruline ülesanne hoida vaatamata alarahastusele ravikvaliteedi senist head taset. Arstiabi kättesaadavus saab paraneda peamiselt lisarahastamise abil," sõnas Martinson.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099