Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis seekord 281 lõpetajat

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tudengid.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli tudengid.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli talvised lõpetajad saavad sel nädalal kätte oma rakenduskõrgharidusõppe diplomid ja kutseõppe lõputunnistused. Kokku lõpetab kõrgkooli 281 tervishoiuvaldkonna töötajat.

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli talvistel lõpuaktustel saavad rakenduskõrgharidusõppe diplomi 262 lõpetajat: õe põhiõppe, õe eriala koolituse, ämmaemanda, optometristi, hambatehniku ja farmatseudi õppekavade üliõpilased. Lisaks antakse kutseõppe lõputunnistus üle 19-le erakorralise meditsiini tehniku õppekava lõpetanule. Cum Laude lõpetab kõrgkooli 18 üliõpilast, tänukirjaga tunnustatakse 33 silmapaistvat ja aktiivset õppurit. 

Kõrgkooli õppeosakonna kogutud lõpetajate tööhõive statistika näitab, et üle 80 protsendi kõrgkooli lõpetajatest töötab lõpudokumendi kättesaamise ajal juba tervishoiuvaldkonnas ning asub kohe pärast diplomi saamist oma erialal tööle. 

“Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli lõpetajad jagunevad kaheks suureks rühmaks – ühed juba töötavad valitud kutsealal, teised alles sisenevad tööturule. Kaasaegsete teadmistega uued lõpetajad rikastavad oluliselt kutsevaldkonda, toetades tervishoiuteenuse kvaliteeti,” ütles kõrgkooli rektor Ülle Ernits. 

Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Kohtla-Järve struktuuriüksuse lõpuaktus toimub 26. jaanuaril algusega kell 12 Kohtla-Järve õppehoones (Lehe 12). Tallinna õpperühmade talvine lõpuaktus toimub 27. jaanuaril algusega kell 12.00 Salme Kultuurikeskuses (Salme tn 12). 

Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on üks kahest Eesti tervishoiu kõrgkoolist, mille missioon on koolitada innovaatiliselt ja kriitiliselt mõtlevaid tervisevaldkonna töötajaid. Kõrgkooli visioon on olla pidevalt arenev, siseriiklikult ja rahvusvaheliselt võrgustunud, kus sise- ja välispartneritega koostöös ning õppijaid kaasates lahendatakse aktuaalseid probleeme.

Lisa kommentaar

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

JÄLGI MEDITSIINIUUDISEID SOTSIAALMEEDIAS:

RSS

Seotud lood

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Meditsiini­uudised

12. veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiin Fookuses

veebruar 2019

Laadi PDF

Tervise­uudised

veebruar 2019

Laadi PDF

Meditsiiniuudiseid ja mu.ee saavad tellida vaid need isikud, kellel on kehtiv retseptikirjutamise õigus. Toimetusel on õigus seda küsida ja kontrollida.