Autor: Kadi Heinsalu • 31. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärn: kui pakkumine ei sobi, saan asja lõpetada

Riiklik lepitaja Henn Pärn
Foto: ÄP/Veiko Tõkman
Riikliku lepitaja kt Henn Pärn sõnas kollektiivleppe patiseisu kohta, et tema on oma lõpliku pakkumise esitanud, ja kui sellega ei olda nõus, saab ta asja lihtsalt ära lõpetada ja sulgeda.

"Eks keegi kunagi peab sellega muidugi edasi minema, sest pooleli need asjad ei saa jääda," lisas Pärn. Ta ei olnud Meditsiiniuudistele antud intervjuu ajaks veel tutvunud arstide liidu värske avaldusega, küll aga oli rääkinud nii nendega kui ka teiste osapooltega ja saanud kätte perearstide seltsi pöördumise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099