Autor: Violetta Riidas • 31. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viigimaa: Ainult kliiniline töö on piiratud

Teaduspreemia kandidaat kardioloog Margus Viigimaa.
Foto: Veiko Tõkman / ÄP
Meditsiiniuudised uuris, mis motiveerib riigi teaduspreemia kandidaati, Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloogiapolikliiniku südametervise kabineti ülemarst-kardioloogiakeskuse teadusjuht Margus Viigimaad lisaks pingelisele arstitööle veel ka teadusega tegelema.

Margus Viigimaa: "Ma esitasin noore arstina sageli omale selle küsimuse, et miks ma teadusega tegelen. Igapäevane ravitöö on põnev kuid oma piirangutega, kuid teadus annab suurema vabaduse püstitada küsimusi ja neile lahendusi otsida.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099