Autor: Violetta Riidas • 25. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Joel Starkopf: Motivaatoriks on uudishimu

Professor Joel Starkopf.
Foto: Erakogu
Meditsiiniuudised uuris, mis motiveerib riigi teaduspreemia kandidaati, TÜ Kliinikumi anestesioloogia ja intensiivravi kliiniku juhti ja õppejõudu Joel Starkopfi lisaks pingelisele arstitööle veel ka teadusega tegelema.

Joel Starkopf: "Kõige lihtsamalt vastates – uudishimu. Huvi on teada saada, kuidas asjad tegelikult on. Suureks motivaatoriks on kindlasti soov parandada meie kliinilisi teadmisi ja praktikat. Olen veendunud, et teaduspõhine maailmavaade on tänapäeva meditsiinis (ja elus üldse) asendamatu."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099