Autor: Mirjam Esperk • 10. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Männik: probleemid haiglas tuleb lahendada ühemõtteliselt

PERHi nõukogu liige Georg Männik.
Foto: Erik Prozes/ÄP
Haiglas tuleb kujundada töökeskkond, mis ei loo tegevjuhtidele eetilisi, moraalseid ega majanduslikke riske oma tööülesannete täitmisel, leidis PERHi nõukogu liige Georg Männik.

"Mul on raske kommenteerida teise ettevõtte järelvalveorgani otsuseid, sest toetudes ainult ajakirjanduses avaldatule ei ole selleks piisavalt teavet. Siiski eeldan, et tegutsetakse asjakohaselt vastavalt arvestades reaalseid asjaolusid," arvas Pärnu haigla nõukogu otsusele haiglajuhi kohta tehtud etteheiteid ligi kuu aega uurida PERHi nõukogu esimees Georg Männik.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099