Autor: Violetta Riidas • 8. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Norwalk, soolenakkused ja A-hepatiit Madagaskarilt

Jaanuaris oli Kuperjanovi pataljonis Norwalkviiruse puhang.
Selle aasta jaanuari nakkusstatistikat iseloomustab eelkõige soolenakkuste ja Norwalkviiruse puhang.

Terviseamet avaldas epidemioloogilise ülevaate nakkushaiguste esinemise kohta Eestis ja välismaal 2017. aasta jaanuaris. Kui enamik Eestis esinenud nakkushaiguseid olid enamasti samal tasemel, kui eelmise aasta jaanuaris, siis silma torkasid Norwalki viiruse oluliselt suurem esinemine – eelmise aasta jaanuaris 82 juhtu ja sel aastal 259. Samuti oli kordades rohkem soolenakkusi – eelmise aasta jaanuaris 184, sel aastal 401.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099