Autor: Mirjam Esperk • 22. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Müürsepp: peamine on rahapuudus

Järvamaa haigla juht Andres Müürsepp.
Foto: lehemets.ee
Esitasime selle nädala küsimuse Järvamaa haigla juhile Andres Müürsepale ning palusime ka temal reastada kolm faktorit, miks arstiabi kvaliteet uuringute tulemusena langenud on. Haiglajuhi järjestus on siin.

1. Rahapuudus meditsiinis. "Siit ka tööjõupuudus - ei saa maksta konkurentsivõimelist palka. Et vähegi teenida teeb personal ületunnitööd või läheb välismaale," nentis Järvamaa haigla juht Andres Müürsepp. "Ka haigla tehnoloogilise baasi areng pidurdub, personali rahulolematus," loetles Müürsepp rahapuuduse tagajärgi veelgi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099