Autor: Mirjam Esperk • 23. märts 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Märt Kõlli: kõige enam mõjutab tööjõupuudus

Foto: Meditsiiniuudised
Kuressaare haiglajuht Mart Kõlli reastas Meditsiiniuudiste saadetud kolm faktorid, miks patsientide rahulolu arstiabi kvaliteediga võib olla langenud, veidi teistmoodi, kui teised haiglajuhid.

1. Tööjõupuudus. "Mina prioriteeriksin vastused, mis seotud patsientide rahulolu indeksiga, selliselt, esimesel kohal on tööjõupuudus. See on siiski suurim probleem - kitsamatel erialadel on järjekorrad pikad ja inimesi antud probleem kindlasti häirib. Väiksemates kohtades on tööjõupuudus päevakorras veelgi suuremalt," kinnitas Kuresaare haigla juht Märt Kõlli.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099