Autor: Violetta Riidas • 7. aprill 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saar: Tallinnas paikneb enim nimistuid

Perearsti vastuvõtul.
Foto: Julia-Maria Linna
Terviseametist küsitakse perearsti valimise ja vahetamise kohta kõige enam Tallinnas ja Tartus.

Terviseameti peremeditsiini osakonna juhataja Pille Saare sõnul tuleb terviseametisse kõige rohkem kõnesid ja kirju perearsti valimise ja vahetamise teemal Tallinna elanikelt või Tallinnas õppivatelt ja töötavatelt isikutelt. "Selgelt eristuvad ka Tartust tulevad kõned ja kirjad üliõpilastelt, kes soovivad ülikoolis õppimise perioodiks endale Tartusse perearsti leida," ütles Saar.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099